Volg het live

 ‘Thuis bij Maria’.

Beschutting, troost, liefde en moederlijke trouw bij de moeder van de Heer. Een korte of langere tijd bij de Zoete Moeder van Den Bosch. U bent bij Haar altijd van harte welkom!  Een moment van stilte met onuitgesproken woorden, een moment van bezinning in Uzelf, een moment of tijd van kort of langer gebed om Haar voorspraak.  Gewoon even bij Haar zijn. Daar waar u onder Haar mantel kunt schuilen en om Haar voorspraak mag bidden . Via deze website blijft de Zoete Moeder 7 dagen op 24 uur bereikbaar.  In haar oude vertrouwde Bossche Kapel in de Sint Janskathedraal.

Deze livestream brengt u 7 dagen /24 uur rechtstreekse beelden uit de Sint-Jan.

Steek een noveenkaars aan

We zijn ons er van bewust dat veel mensen troost vinden bij Maria door een kaarsje bij haar aan te steken. Op deze plek bieden wij u in deze meimaand de gelegenheid om, tegen een betaling van 6 Euro, een ECHTE noveenkaars bij Maria aan te laten steken en een persoonlijke intentie uit te laten spreken.

De kaars wordt binnen 24 uur aangestoken en de daarop volgende dag spreekt de plebaan tijdens de avondviering van 19.00 uur de intentie uit.

ZOMER 2020